Kui tänavu esimesel poolaastal oli veel panga kasum jätkuvatest tegevustest 12,8 miljonit eurot, siis üheksa kuu tulemustes oli kasumist järel vaid 8,3 miljonit eurot. Aritmeetiliselt tähendaks see 4,5 miljoni eurost kolmanda kvartali kahjumit.

"Danske Bank on avaldanud kolmanda kvartali seisuga jätkuva tegevusala tulemused, mille kohaselt on pank teeninud 9 kuuga 8,3 miljonit eurot kasumit," kommenteeris Danske Banki Eesti filiaali juhataja Ivar Pae.

"9 kuu tulemused ei ole võrreldavad poolaasta tulemustega, kuna jätkuvas tegevusalas kajastuvad nüüd ja edaspidi residendist äriklientide ja privaatpanganduse segmendi tulemid. Eraisikust jaeklientide ja mitteresidendist klientide teenindamine ei kuulu enam jätkuva tegevusala hulka."

Panga jätkuva tegevusala kasum oli I kvartalis 2,5 mln eurone kasum, II kvartalis 2,5 mln eurone kasum ja III kvartalis 3,3 miljoni eurone kasum.

"Saame kinnitada, et pank on olnud väga edukas oma äri ümber positsioneerimisel, mida näitavad ka Eesti äriettevõtete laenu- ja hoiuseportfellide mahud, mis on aastaga suurenenud rohkem kui kolmandiku võrra," ütles ta.