Kui uute arvelduskontode tegemine jaeklientidele lõpetati 6. juunil 2016, siis alates 3. oktoobrist 2016 ei pikendata enam ka kehtivaid lepinguid ning lõpetatakse kliendiprogrammid Danske Standard ja Danske Premium.

"Oleme lõpetanud konkureerimise jaeklienditurul ja seetõttu ei ava alates 6. juunist 2016 jaeklientidele uusi arvelduskontosid ega ka väärtpaberikontosid," teatas pank klientidele saadetud infokirjas.

"Samuti teeme muudatusi oma teistes teenustes. Alates 3. oktoobrist 2016 lõpetame kliendiprogrammid Danske Standard ja Danske Premium. Programmidega kaasnenud soodustused lõpevad samal kuupäeval ja edaspidi saame osutada klientidele teenuseid vastavalt panga hinnakirjale.

Sõlmitud lepingud kehtivad edasi, kuid alates 3. oktoobrist 2016 ei sõlmi Danske Bank enam jaeklientidega uusi lepinguid ja kehtivaid lepinguid enam ei pikendata. Seega näiteks pangakaardid, hoiused ja reisikindlustus enam ei pikene. Iga teenuse lõpetamisest teavitame Teid aegsasti ette."

Danske pank rõhutab, et on valmis oma -peagi endistele - klientidele igakülgselt abiks olema arvelduste jms teise panka üleviimisel.

"Nõuandeid arvelduste üleviimiseks leiate panga kodulehe rubriigist „Eraisikule". Samuti vastame Teie küsimustele kliendiinfo telefonil 6 800 800 tööpäeviti kl 8-19 ning panga esindustes."