Delfi Grupi juhatuse esimehe Ville Jehe sõnul plaanib käivituv portaal saada tänavu 50 000 unikaalset külastust kuus. 2008. aastal oleks vastav näitaja plaanide kohaselt 80 000 ning hiljem 120 000. “Eeldame, et portaal hakkab kasumit teenima aasta jooksul pärast tegevuse alustamist.”

Delfi Leedu juhi Jurga Eivaitè sõnul on portaali sisu eest vastutav toimetus komplekteeritud. Uue portaali kasutajad leiavad eest venekeelseid uudiseid ja kommentaare, kuid tegemist pole leedukeelse Delfi otsese tõlkega, vaid toimetus avaldab omi uudiseid ning ülevaateid.

“Leedus puudub kvaliteetne venekeelne ajakirjandus. Saame pidevalt päringuid selle kohta, millal toome turule venekeelse portaali. Usume, et portaal pakub huvi mitte ainult Leedus elavatele venekeelsetele elanikele, vaid ka poolakatele ning teistele huvilistele, kel on lihtsam uudiseid lugeda vene keeles kui teha seda leedu keeles.”

Venekeelse Delfi eesmärgiks on jõuda kasutajateni Venemaal, Valgevenes ja Ukrainas.

Delfi haldab hetkel 7 internetiportaali: eesti- ja venekeelne portaal Eestis, läti- ja venekeelne portaal Lätis, kaks portaali Leedus ning uudisportaal Ukrainas.