Emor TNSMetrix+ andmetel oli Delfil maikuus Eesti suurima veebiportaalina 679 000 kasutajat ehk 77 000 võrra rohkem kui teist kohta hoidval Postimehel. Viimati oli vahe konkurendiga täpselt sama suur mullu augustis, sellest suurem pole aga olnud alates 2010. aasta algusest.

Emor TNSMetrixi andmetel on Delfi külastatavus selle aasta esimesest täisnädalast olnud pidevalt üle miljoni internetilehitseja nädalas ja vahe lähima konkurendiga üle 100 000 lehitseja.

Delfi päevane külastatavus oli mais Emor TNSMetrix+ andmetel 246 000 kasutajat, mis on lähematest konkurentidest enam kui 15 protsenti suurem, olles juhtiv nii nais- kui meeslugejate, nii eestlaste kui ka mitte-eestlaste hulgas. Delfi on enimloetud uudisteportaal nii Tallinna piirkonnas, Põhja- ja Lääne-Eestis, aga ka Virumaal.

Eesti meediaettevõtted on viimasel ajal muutumas silmnähtavalt avatumaks ja soovivad oma lugejatele lähemal olla. Delfi ja Eesti Päevalehe ühistoimetus tegi sel kevadel algust meediahommikutega, kui kutsus mitmed partnerid tutvuma toimetuse töö ning võimalustega. Kõik külalised said öelda sõna sekka päevase uudisvoo kujundamisel. Samuti korraldas Delfi toimetuses Tallinn Music Weeki kontserdi, mis oli nähtav otseülekandes.

Hea meel on tõdeda, et avatusele on suuna võtnud ka meie konkurendid, tutvustades oma tegemisi ja protsesse. Seegi andis aimu Delfi edumaast - kui Postimees tutvustas eile päeva kõrghetkel, et nende veebilehel on 10 000 kasutajat, siis Delfis oli see number samal hetkel mitme tuhande võrra kõrgem.

Oleme Delfi ja Eesti Päevalehe ühistoimetuses pühendunud sellele, et pakkuda oma lugejatele üha paremat ja mitmekesisemat uudisvoogu ning erinevaid uudseid lahendusi erinevatest sündmustest osasaamiseks. Sel suvel üllatame lugejaid nii mõnegi uudse lahenduse ja eksklusiivse projektiga - nii sõnas, fotos, videos kui ka otsepildis.

Sel aastal on Delfi panustanud ka mobiilsele kohalolekule ning meie uus mobiiliversioon on mugavalt loetav nii nutitelefonist kui ka tahvelarvutist. Nutitelefoni kasutaja võib kasutajal on valida nii veebilehitsejast m.delfi.ee lugemise kui ka Delfi rakenduse allalaadimise vahel. Mobiilse Delfi lugejate arv on olnud viimasel aastal lennukas kasvus, olles kümne kuuga kahekordistunud. Ka mobiilsete lehtede konkurentsis edestab Delfi selgelt konkurente.

Hea lugeja, anna teada, mida tahaksid Delfis veel rohkem, vähem või paremini näha! Kirjuta Urmo.Soonvald@delfi.ee