Artikkel räägib Kari Kuulmani firmadest SEOpro OÜ ja Otsinguabi OÜ, mis lehe väitel petavad oma kliente.

Kari Kuulman kaebas pressinõukogule, et artikkel sisaldab faktivigu ning moonutatud ja kontrollimata väiteid. Kaebaja ei ole rahul, et ei saanud sõna ega vastulause võimalust. Samuti arvab kaebaja, et artikli pealkiri, toon ja esitusviis on halvustavad ja ühekülgsed.

Kaebaja ütles, et väljaanne temaga ühendust ei võtnud, kuigi artiklis on jäetud mulje, et temaga on räägitud. Kaebaja väitel on artikli autor Leen Lindam Edvin Laani sõber ja ilmselt on kogu loo taga Edvin Laani.

Eesti Päevaleht vastas pressinõukogule, et artiklis olevad faktid on kontrollitud ja ajakirjanik suhtles kaebajaga meili teel. Leht lisas, et ajakirjanik ei käsitlenud teemat kättemaksusoovist lähtudes, vaid tegemist oli järjekordse teemaga, mille vastu avalikkusel oli õigustatud huvi.

Pressinõukogu otsustas, et Delfi ja Eesti Päevaleht rikkusid ajakirjanduseetika koodeksi punkti 4.2, mille järgi peab ajakirjanik konflikti sisaldava materjali puhul ära kuulama kõik osapooled. Pressinõukogu hinnangul ei saanud Kari Kuulman vastata konkreetsele küsimusele, miks ta oma kliente petab. Pressinõukogu aseesimees Sulev Oll