Delfi juhataja Ville Jehe sõnul on tänane koostööavaldus üks esimesi märke integreerumistrendist, mis hakkab lähiaegadel internetis levima. Kui integreerumine on mujal majanduses olnud viimase 5 aasta üks olulisemaid tendentse, siis interneti uudsuse tõttu on siinsed pojektid veel noored ja üritavad enamjaolt omal jõul läbi lüüa. "Olen kindel, et pikemas perspektiivis on integreerumine internetis vähemalt sama oluline tendents kui ta on olnud mujal majanduses viimastel aastatel", ütles Jehe.

Internetimaakler LHV Direct vahendab interneti kaudu alates septembrist Nyse, Nasdaq´i ja Amexi börsidel noteeritud ligi 8000 maailma aktsiat. Aktsiavahendusega sama tähtsaks peab LHV Direct pakkuda operatiivset ja laialdast infot investoreile. LHV Directi oluliseks tõmbenumbriks on foorumid, kus kogemusega investorid arutavad aktsiate hindu, trende ja majandusuudiseid.

LHV nõukogu esimehe Rain Lõhmuse sõnul aitab koostöö Delfiga tutvustada investeerimist laiemale kasutajaskonnale, nii et Eestis hakatakse investeerimiseks säästuinstrumentide kõrval senisest rohkem kasutama ka aktsiaid. "Usun, et maailma aktsiatesse investeerimine on sama kerge kui auto ostmine. Juba praegu on igal inimesel võimalik Interneti vahendusel saada maailma tippfirmade aktsionäriks", sõnas Lõhmus.

Delfi juhataja Ville Jehe sõnul on finantsportaali lisandumine DELFI keskkonda oluline sisuline täiendus seniste Naistelehe, Delfi Auto, Naljalehe, Comment@delfi jt. suunatud kasutajaile mõeldud rubriikide kõrval. Põhiosa LHV Directi toimetamisest toimub endiselt oma ala professionaalide käe all, kuid varasemast rohkem hakkab finantsportaalis olema finantsmaailma uudiseid "Finantsportaal on Delfi keskkonnas esimene valdkond, kus vastavalt LHV Directis väljakujunenud tavale saavad kommentaare sisestada ainult registreeritud kasutajad", ütles Jehe.

Delfi on Baltimaade suurim Internetifirma, mis opereerib 6 portaali. Kokku külastab Delfi portaale ligi 120 000 inimest päevas. Lisaks portaalidele, tegeleb Delfi ka internetiühenduste pakkumise ja internetilahendustega alates veebisaitide loomisest kuni e-kaubanduseni. Delfi kuulub Baltimaade suurimasse IT kontserni Microlink.

LHV Direct on pool aastat tagasi asutatud Eesti esimene finantsportaal/internetimaakler, mis kuulub sajaprotsendiliselt investeerimispangale Lõhmus, Haavel & Viisemann. Lisaks väärtpaberivahendusele on LHV spetsialiseerunud varahaldusele ja corporate finance´le.