"Hiilgav töö toimetuselt. Suutsime lisaks oma ajakirjanduslikule oskusele, võimekusele ja ambitsioonikusele kasutada maksimaalselt ka turunduskanaleid oma lugude levitamiseks," tunnistas Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald.

"Aga kõige alus on Delfi ja Eesti Päevalehe ühistoimetuse ajakirjanduslik sisu. Me võtsime võrdselt tõsiselt Neinar Seli kohtuloo kajastamist, Vladimir Velmani Euroopa Liidu sanktsioonidest möödavaatamist, Eestimaale jõudnud tormi, pihtimusega esinenud FSB eestlasest agenti, aga ka kergemaid teemasid, mis pakkusid lugemis- ja vaatamisrõõmu. Tasakaal tõsiste ja meelelahutuslike lugude vahel on väga oluline," rõhutas Soonvald.

"Eesti Päevalehe, Eesti Ekspressi ja Maalehe ajakirjanduslik panus Delfi rekordisse on kahtlemata suur."

Eelmise nädala TNS Emori iganädalases brauserite (erinevad arvutid, tahvlid, mobiilid - toimetaja) arvestuses olid kõik Delfi keskkonnad - Sport, Publik, Ärileht, RusDelfi, Naistekas - suuremad lähima konkurendi Postimehe analoogsetest alamkategooriatest.

"Me täname lugejaid, et meid usaldatakse ja hinnatakse. See on meile suur tunnustus. Aga iga päev on uus väljakutse ning hea eelmise nädala tulemus on kõigest vundament," lisas Delfi tegevtoimetaja Tarmo Paju.

"Uue ajakirjandusliku sisu ehitamine kindlale vundamendile teeb meie töö stabiilsemaks, aga mitte lihtsamaks. Hetkel käib kibe ettevalmistus, et muuta meie lugejatele jõulud ja aastavahetus ajakirjanduslikult meeleolukaks ja kaasahaaravaks."