Delfi juhatuse esimehe Ville Jehe sõnul on tegu suurima aastakäibega firma ajaloos. "Usume, et senine kasvutempo aastas jätkub ka tänavu. Delfi on arenenud kiires tempos - oleme suutnud käivet igal aastal kolmandiku võrra tõsta. Samuti on kiirelt kasvanud ka Delfi kasutajaskond ning internetimeedia on kasutajate arvu poolest tõusnud samale tasemele raadiojaamade ja ajalehtedega. Kui võrrelda reklaamikäibeid, siis on kasutajate arv ja kasutustihedus reklaamikäivetest oluliselt ees ning see annab alust loota käibe kasvu jätkumisele ka järgmistel aastatel," ütles Jehe.

Eesti oli 12,2 miljoni krooniga möödunud aastal endisel suurima käibega riik. Samas on Baltimaade eri riikide turud ja käibed viimastel aastatel võrdsustunud, mis on loomulik protsess.

2004. aasta suurimaks uudiseks kasutajaile oli uue otsimootori Delfi Otsing turuletoomine kõigis kolmes riigis. Tänaseks on Delfi otsingut Eestis kasutanud enam kui pooled kõigist internetikasuajatest.

Delfi portaale kasutas 2004 aasta lõpus Baltimaades EMORi meediauuringu Baltic Gallup e-Ratings andmetel 1,43 miljonit inimest ehk 78% kõigist internetikasutajatest. Aastaga kasvas nii DELFI portaalide kasutajaskond kui ka kogu intenetikasutajate arv 18% võrra.

Eestis on Delfil viimaste EMORi uuringute andmetel 150 000 kasutajat päevas ning kokku viimase poole aasta jooksul 423 000 erinevat kasutajat.

Delfi kuulub InterInfo meediaettevõtete gruppi.