Greenroom´is, kus meeskonnad oma etteastet ootavad, võib aimata naeratuste taha peituvat pisukest sisemist värinat - võita tahaksid ju kõik.

Ajujahi kommunikatsioonipartner Siim Männik kinnitas, et ei temal ega ühelgi žürii liikmel pole õrna aimugi, kes sellest võistlusest võitjana väljub.
"Tõsiselt - ei tea! Ja see otsus ei sünni kindlasti ka peaproovi käigus, vaid alles õhtuses finaalsaates, sest otse-eetris võib juhtuda nii mõndagi."

Võitja valib žürii, kuhu kuuluvad EASi juhatuse liige Krõõt Kilvet, SEB äriinnovatsiooni juht Mart Maasik, Hansapanga asutaja investor Heldur Meerits, investor ja Riigikogu liige Andrei Korobeinik, IT-tiigri Nortal asutaja Priit Alamäe ning investor ja kultuuritegelane Indrek Kasela.

“Ajujahi võidab see, kes suudab žüriid üllatada ja näidata, et on viimastel nädalatel teinud reaalse arenguhüppe. Praeguse seisuga on kõigil võimalus, aga kindlat poodiumikohta pole kellelgi,” kinnitas Kilvet.

Ajujahi finalistid:

E-kviitung
E-kviitung võimaldab tõendada garantii kehtivust pabertšekke säilitamata, sest kõik tšekid hoitakse alles elektrooniliselt veebilehel www.egarantii.eu.

Kids OS
Kids OS
on Androidil põhinev mobiilne operatsioonisüsteem, mis annab rahutunde lapsevanematele, kui nende laps on kodust eemal ja mobiiltelefon on temaga kaasas.

Jomi Interactive OÜ
Jomi
jälgib joodud vee hulka ning teavitab hiilivast janutundest juba enne kurgu kuivama hakkamist, aidates säilitada kirgast meelt ja reibast olemist.

Bikeep OÜ
Bikeep
on jalgrattaparkla, kus lukustamine toimub mobiiliga, ilma et oleks vaja omada enda jalgrattalukku.

Lu Lu Kassiliiv
Lu L
u idee on toota puidust kassiliiva ühekordses kassiliiva kastis.

PESA
PESA
on mitmefunktsionaalne laste dušiiste imikute pesemiseks avalikes pesemisasutustes.