Ville Jehe sõnul on juhivangerdusel mitu põhjust. "Esiteks olen oma praegusel ametikohal olnud juba 9 aastat ehk Delfi loomisest peale, mis on eriti internetitööstuses iseäranis pikk aeg. Selle ajaga on Delfis kasvanud ja arenenud hulk häid juhte, kellest mõned on valmis ka tippjuhi rolli täitma,“ ütles Jehe.


„Lisaks on seoses Delfi minekuga Ekspress Grupi koosseisu mulle lisandunud täiendavaid tööülesandeid SL Õhtulehe ja
 
Eesti Ekspressi nõukogudes. Usun, et tippjuhid võivad minu situatsioonis oma koha edasipärandamisega ainult liiga hiljaks jääda - kunagi ei tehta seda liiga vara. Sellist viga ma teha ei tahaks,“ lisas ta.


Andrus Raudsalu sõnul ei too juhivahetus kaasa mingeid strateegilisi muudatusi Delfi praegusesse tegevusse ning ettevõtte edasistesse kasvuplaanidesse. „Nelja riigi - Eesti, Läti, Leedu ja Ukraina - meediaturul tegutsev Delfi on interneti sisuloomise teenuse pakkujana käimas ühte sammu uue meedia globaalsete arengute ja trendidega, kasutades seejuures edukalt Ekspress Grupi ettevõtete omavahelist koostööd. Internetireklaami osakaalu pidev suurenemine lubab Delfil jätkata samas kasvutempos, mis mullu,“ märkis Raudsalu.

AS Delfi haldab 8 internetiportaali: eesti- ja venekeelsed portaalid Eestis ja Lätis, (www.delfi.ee, rus.delfi.ee, delfi.lv ja rus.delfi.lv), kolme portaali Leedus (delfi.lt, ru.delfi.lt ja centras.lt) ning uudisportaal Ukrainas (www.delfi.ua). Päevas külastab Delfi internetilehekülgi ligi 900 000 inimest. Kokku on Delfil ca 2,5 miljonit kasutajat.  Eestis külastab Delfit igapäevaselt 244 000 inimest ja kokku on Delfil Eestis 600 000 kasutajat.