Alates aprillist on DNB Panga tähelepanu keskpunktis ettevõtetest klientide teenindamine ja liisinguportfelli kasv, teatas pank.

"Ärisegmendis on meil juba praegu märkimisväärsed tulemused – hoiame 7-protsendilise turuosaga neljandat positsiooni, liisingu turuosa ulatub 10 protsendini. DNB laenuportfelli mahuks on 520 miljonit eurot ja liisingulepinguid on sõlmitud ligi 14 000. Meie tugevaks küljeks on ärikliendi vajaduste mõistmine ning kõrged standardid nii olemasolevate kui ka uute äri- ja liisinguklientide teenindamises," selgitas DNB Panga juhi Ivars Kapitovičs.

Seades fookusesse ettevõtete panganduse teenuste pakkumise ja liisinguklientide teenindamise, ei jätka DNB Eestis uutele eraklientidele laenude ja hoiustamistoodete pakkumist.

„Meie senine osakaal kodulaenuturul on marginaalne ja turuosa suurendamine eeldab olulisi investeeringuid, mida DNB teha ei planeeri. DNB Pank austab sõlmitud kokkuleppeid eraklientidega ja jätkab kõigi seniste klientide teenindamist,“ sõnas Kapitovičs.