Domus Kinnisvara arendusdirektor Ingvar Allekand’i sõnade kohaselt ei ole oksjonil määratud ei objekti alghinda ega pakkumise sammu. „Kõigil huvilistel on võimalus teha oma pakkumine kinnistu ostmiseks nii hinna kui muude tingimuste osas“ ütles Ingvar Allekand ja lisas, et „pakkumisi on võimalik teha nii vahetusvariandi, järelmaksu kui muude ostuhuvilise jaoks huvitavate tingimuste osas.“


Pakkumised esitatakse elektrooniliselt läbi Domus Kinnisvara kodulehe ning vastava objekti maakler võtab pakkujaga viivitamatult ühendust. Huvilistele on tagatud oksjonil pakutavate objektidega tutvumise võimalus ning Domus Kinnisvara poolne tugi finantseerimisküsimuste lahendamisel pankades (hindamisaktid jms). Oksjon avatakse 05.02.2009.a. ning lõpeb hiljemalt 28.02.2009.a. Konkreetse objekti suhtes võib oksjon lõppeda ka varem st siis, kui kinnistu omanik võtab mõne pakkumise vastu ning omaniku ning pakkuja vahel sõlmitakse vastavasisuline leping.


Domus Kinnisvara on 2002.a. asutatud maaklerfirma. Täna töötab ettevõttes 27 maaklerit ning pakkuda on üle 1000 kinnisvaraobjekti. Tänu uute ja mitmekülgsete  müügi- ja juhtimisvõtete kasutamisele ning pidevale teenuse kvaliteedi parandamisele on ettevõte jätkanud oma kiiret arengut ka kinnisvaraturu langusaastatel.