Kuigi paljud loodavad, et peale kaotust kaoks Trump pildilt, kuid tõenäoliselt ta seda ei tee. Selle asemel pakutakse, et Trump paneb alguse hoopis enda paremapoolse maailmavaatega meediaväljaandele, vahendas CNBC.

"Kui Trump kaotaks ja suunduks meediasse, siis ärilisest vaatepunktist võib see olla parim, mis juhtuda võiks,“ ütles Jon Klein, endine USA CNN-i endine president.

„Presidendivalimistel kaotamine ainult tõstaks tema tulihingeliste toetajate pühendumist ning vähemalt järgmiseks neljaks aastaks oleks vaatajaskond Trumpil olemas,“ lisas Klein.

„Raske on ette kujutada, et Trump oleks valmis ehitama meediaplatvormi, mis oleks midagi muud kui meeletult suur,“ ütles Brian Wieser, vanemanalüütik Pivotal Research Grupis.

Trump on juba praegu loomas narratiivi, et meedia on korrumpeerunud ning süsteem töötab meelega tema vastu. „Ilmselt tuleb ta välja sellega, et on tarvis platvormi, kus teda ja tema toetajaid kuuldakse,“ ütles Breitbarti endine kõneisik Kurt Bardella.

"Trumpile meeldib kõige rohkem presidendiks kandideerida, mitte president olla,“ ütles Robert Thompson, Syracuse Ülikooli meediaõppejõud, „On ilmselge, et ta naudib meedia tähelepanu keskpunktis olemist," lisas ta.