Eesti Riikliku Autoregistri andmetel registreeriti 2001. aasta jooksul 322 uut traktorit. Väljaspool idablokki toodetud traktoritest omas suuruselt teist turuosa just John Deere toodang – 28 protsenti.

John Deere kaubamärki kandvate põllutöömasinate müügiedu üks põhjusi on hästi korraldatud hoolde- ja remondivõrgu olemasolu. Masinaid hooldab ja remondib Mecro müügi- ja teenindusorganisatsioon Stokker.

Täna avati Tallinnas Peterburi teel Eesti esimene spetsiaalselt põllutöömasinate müügiks ehitatud hall, kus on välja pandud lai valik John Deere kaubamärki kandvat tehnikat.

"Avatud müügihall on esimene pikem samm meie üleriigilise müügivõrgu väljaarendamisel," ütles AS Mecro tegevdirektor Priit Prints. Tema sõnul kavatseb Mecro järgneva 3 aasta jooksul investeerida üle 30 miljoni krooni uute põllutöömasinate müügi- ja teeninduskeskuste ehitusse Tartus, Paides ja Pärnus ning Tallinna keskuse laiendusse. "Neis linnades on juba olemas meie hoolduskeskused. Et põllumehel oleks elu mugavam, siis tuleb ka müügikeskused viia lõpptarbijale lähemale," ütles Prints.

"Me ei pea muretsema sellepärast, et John Deere´i kaubamärki kandev tehnika maksab palju – eesti põllumees ei ole kaugeltki mitte nii vaene, et ta endale korralikke tööriistu ei jaksaks osta," ütles Mecro põllumajandustehnika müügidivisjoni direktor Artur Gavronski. Kõrgest hinnast hoolimata õigustab kapitalimahutus kvaliteetsesse ja tarka tehnikasse end kindlasti, usub Gavronski.