Nii Hispaania, Portugali, Prantsusmaa, Itaalia kui ka Kreeka esindajad kinnitavad, et huvi on Eesti vastu kasvanud. „Eesti ärikliima on väga läbipaistev — üks eelis on see, et ettevõtte käivitamine on väga lihtne, võrreldes Hispaaniaga on see sada korda lihtsam,” sõnas Rotermanni kvartalis Alter Ego restorani opereeriva Epicure OÜ omanik hispaanlane Juan Jose Borras Aguilar. „Kindlasti oli see ka üks argument, miks restoran just Eestis avada.”

Madalad palgad ja lihtne maksusüsteem on peamised Eesti konkurentsieelised ning hispaanlase hinnangul peaks riik kindlasti säilitama proportsionaalse maksusüsteemi.

Samuti hindab ta Eesti paindlikku tööturgu ja tööseadust. Aguilar rääkis, et tema kodumaal on inimeste palkamine ja koondamine väga keeruline, samuti pole seal võimalik palku kärpida.