2013. aastal turule toodud tarkvaraplatvorm ühendab projektijuhtimise, klientide halduse, aja planeerimise ning aruandluse võimalused, aidates ettevõtete tööd organiseerida ning planeerida.

“Ettevõtetes kasutatakse kümneid erinevaid tööriistu. Praktiliselt iga töö jaoks on eraldi tarkvaralahendus, mis lubab tööd efektiivsemaks muuta. Pidev tööriistade vahel liikumine toob endaga kaasa aga andmete killustatuse,” kommenteeris Fred Krieger, Scoro asutaja ja tegevjuht.

“Scoro lahendab selle probleemi, koondades kõik vajalikud tööriistad ühte süsteemi. Tänu sellele muutuvad tiimid produktiivsemaks, juhtidel on parem ülevaade ressurssidest ning on võimalik teha andmetel põhinevaid otsuseid.”

Ettevõte kasutab finantseeringut New Yorgi ja Londoni kontorite laiendamiseks ning tarkvara integratsioonide ja masinõppe võimaluste arendamiseks. Koos varasema investeeringuga on Scoro praeguseks kaasanud 6,1 miljonit eurot.

“Peagi võimaldab Scoro kogutud andmete põhjal automaatselt kogu tööd prioritiseerida, olenemata kanalist,” kommenteeris Krieger ettevõtte tulevikuplaane.

“Nutika Filtreerimise abil saab Scoro näiteks soovitada, milliseid tegevusi ja projekte esmajärjekorras ette võtta ning ennustada, millised koosolekud võiksid olla produktiivsed või kas mõni nendest üldse ära jätta. On ju nii, et täna üsna tavapäraseks saanud olukorras, kus kõik on prioriteetne, pole tegelikult seda miski.”

Scoro kliendid asuvad enam kui 50 riigis üle maailma. Ettevõtte peakontor asub Tallinnas, lisaks on kontorid New Yorgis, Londonis, Riias ja Vilniuses.

Scoro 65-st töötajast üle poole on naised, mis on silmapaistev infotehnoloogia ettevõtete seas, kuna üldjuhul on nende puhul naiste osakaal pigem marginaalne. Sel aastal arvati Scoro kõige kiiremini kasvavate tehnoloogiaettevõtete hulka nii Deloitte’i kui ajakirja Inc. poolt.

“Fredi ja tema tiimi saavutused on väga muljetavaldavad. Scoro platvorm muudab tarkvaratööstust fundamentaalsel tasandil ja nende kiiresti kasvav ja kasumlik mudel sobitub hästi Livonia poolt toetatavate ettevõtete profiiliga,” kommenteeris Kaido Veske, Livonia Partnersi kaasasutaja.

Teine kaasasutaja Rain Lõhmus lisas: “Ajal, kui töökohtades levib järjest rohkem “alati online” ja “nii kiiresti kui võimalik” mentaliteet, on Scoro otsustanud ujuda vastuvoolu ja pakub alternatiiviks põhjalikku ja struktureeritud lahendust.”

Tuomas Kosonen, Inventure’i partner kommenteeris: “Oleme Scoro investorid olnud aastast 2016 ning selle aja jooksul on firma näidanud pidevat kasvu ja laienemist. Selle lisarahastusega on Scorol võimalik kasvu veelgi kiirendada ning pakkuda oma praegustele ja tulevastele kasutajatele veelgi efektiivsemat teenust.”