Üritusel antakse ülevaade kõrgtehnoloogilistest elektroonikatootmise teenustest Euroopas.

Seminari eesmärk on teadvustada inseneriteenuste ja elektroonikatootmise võimalusi erinevate sektorite ettevõtetele ning tehnoloogia-startupide algatajatele ja rahastajatele.

Eesti Elektroonikatööstuse Liidu juhi Arno Kolgi sõnul toob seminar kokku elektroonikatööstuse rahvusvahelised esindajad, tutvustades osalejatele Euroopa elektroonikatööstust ning Eesti elektroonikatööstuse võimalusi kogu väärtusahela raames.

“Üle 92% Eestis toodetud elektroonikast täna eksporditakse. See tähendab, et Euroopa tööstustrendide jälgimine aitab tagada ka Eesti ühe edukaima ekspordisektori edasist kasvu” sõnas Arno Kolk.

Seminaril jagavad kogemusi elektroonikatööstuse analüütik Dieter Weiss ning rahvusvahelise taustaga elektroonikatööstuse esindajad Incap Corporation, Enics, ABB, Krakul ja TDR Estonia.

Esmakordselt osaleb seminaril ka Venemaa Elektroonikatööstuse Liidu juht Ivan Pokrovsky, kes annab ülevaate tööstuse hetkeseisust Venemaal ning arutleb Eesti-Vene tööstusalase koostöö üle.

Seminar "High-tech electronics manufacturing services in Europe" toimub 29. novembril algusega kell 13 Tallink Spa & Conference Hotelis (Sadama 11a, Tallinn).

Eesti Elektroonikatööstuse Liit on kaasaegselt nutikas rahvusvaheline võrgustik nii kogenud kodumaiste elektroonikatootjate, alustavate start-upide kui ka rahvusvaheliste elektroonikatootjate jaoks. Liit seob omavahel Eesti erinevaid tööstusalasid ja aitab luua innovatsiooni Eesti elektroonikatööstuses tuleviku elustiili lahenduste loomiseks.