„Panustame teadlikult sellesse, et oleksime tööandjana ihaldusväärsed,“ kommenteeris Eesti Energia pressiesindaja Eliis Vennik. Tema sõnul on Eesti Energia üks Eesti suurimaid ettevõtteid, kuhu on vaja väga erineva profiiliga töötajaid kaevuritest inseneride, infotehnoloogide ja klienditeenindajateni. 

"Erinevates küsitlustes on inimesed ise meie eelisena välja toonudki just ettevõtte stabiilsuse, põneva ja kiiresti areneva tegevusvaldkonna ning hea maine tööandjana. Samuti jälgime pidevalt erinevaid palgauuringuid, et meie töötajate palgad oleksid omas segmendis alati konkurentsivõimelised," selgitas Vennik.

Eesti Energia pakub iga-aastaselt noortele praktikavõimalusi. Kui möödunud aastal käis ettevõttes praktikal ligi 300 noort, siis ainuüksi algavaks suvehooajaks ootav energiahiid üle 100 paktikandi. Venniku sõnul tehakse samuti tihedat koostööd kõrgkoolidega "Meie töötajad peavad seal sageli loenguid ning samuti anname õppuritele välja erinevaid stipendiume. Ka oma toetustegevuses paneme energeetikaharidusele erilist rõhku," ütles Vennik.