Nad kohtuvad kohalike ettevõtete ja kõrgete ametnikega ning osalevad Eesti ärikeskkonda tutvustaval seminaril.

„Mooncascade otsib aktiivselt võimalusi oma tegevuse laiendamiseks Põhja-Ameerikas. Toronto tundub meie jaoks olevat väga huvitav koht idaranniku ühe peamiste tõmbekeskusena, nii ülitugeva finantssektori kui ka jõuliselt areneva andmeteaduse arenduskeskustega,“ rääkis Mooncascade´i tegevjuht Asko Seeba. „Finantssektor ja andmeteadus on valdkonnad, kus ka meie huvid ristuvad ning sellest ka meie väga tugev huvi Torontos nende valdkondade ettevõtetega koostööd arendada."

Eesti äriseminari avab Jüri Ratas ja Kanada ettevõtjad tutvuvad seal Eesti ärikeskkonnaga. Näiteks tutvustab Asko Seeba Eesti idufirmade-maastikku ja selle kujunemislugu, alates Skype'i eduloost kuni tänase pulbitseva start-up-riigini välja.

28. mail saavad äridelegatsioonis osalevad IT-ettevõtjad võimaluse tutvustada enda tegevust Kanada ministeeriumite infotehnoloogia eest vastutavatele kõrgetele ametnikele. Seda võimalust peavad visiidi korraldajad väga oluliseks sündmuseks ja võimaluseks Kanada ametnikkonnale silma jääda.

Visiit Kanadasse toimub 23.–29. mail ja seda korraldab Eesti Kaubandus-Tööstuskoda koostöös Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusega.