See on ühtlasi neljas Hilton keti hotell, mille Standard on sisustanud, teatas ettevõte.

„Tegemist on pretensioonika projektiga, mis hõlmab mööbli projekteerimist, valmistamist, logistikat ning paigaldusteenust. Lisaks omavalmistatud mööblile sisaldab leping ka muude hotellispetsiifiliste sisustustoodete pakkumist, mille leidmisel kasutame häid koostööpartnereid,“ rääkis Standard ASi juhatuse liige Priit Tamm. „Standardi jaoks on tegemist viimaste aastate ühe kallima ja mahukama projektiga,“ lisas ta.

Tamme kinnitusel said tehingu võitmisel määravaks ettevõtte tugevad referentsid, kogemus ja rahvusvaheline tuntus hotellide sisustamise segmendis.

„Sisustamine põhimõttel „all in one“ on järjest rohkem Standardi müügistrateegia igapäevane osa. See tähendab, et me ei tegele enam puhtalt mööbli projekteerimise ja valmistamisega, vaid meil on võimalus juhtida kogu sisustamise protsessi alates ideest, lõpetades valmis interjööriga. Kliendi jaoks on see kõige mugavam lahendus,“ selgitas ta.

Standard on tegutsenud Saksamaal kümme aastat, kuid eelmisel aastal saavutati Tamme sõnul turul läbimurre.

„Saksamaa kasvab 2016. aastal Standardi suurimaks ekspordituruks. Käesoleval aastal on meil peale Hiltoni lõpetada seal veel neli mahukat hotelliprojekti. Hoogu on juurde andnud ka see, et meil on Saksamaal oma müügiesindaja ning Tallinnast saksakeelne projektijuhtimine,“ jätka ta.

Varem on AS Standard läbi viinud sisustusprojektid kolmes Hiltoni ketti kuuluvas hotellis: Helsingis Vantaa lennujaamas ja Hilton Strand Hotelis ning äsjavalminud Hilton Park Hotelis Tallinnas.