Oriola peamiseks ülesandeks on Pipedrive’i kasvu juhtimine, rakendades oma rohkem kui 20 aasta pikkust kogemust kiiresti kasvavate idufirmade arendamisel. 

“Liitusin Pipedrive’iga, sest firmal on tugev toode, meeskond ja kultuur. Firmal on väga hea potentsiaal saada liidriks müügitarkvara pakkujate turul oma nišis”, kommenteeris Oriola. “Mind innustab väiksematele firmadele hea teenuse pakkumine ning mul on heameel, et saan oma laia kogemustepagasi rakendada Pipedrive’i järgmise kasvufaasi hüvanguks”.

Oriola asub tööle Pipedrive’i USA kontoris Menlo Parkis, Kalifornias, aga plaanib olulise osa ajast veeta ka ettevõtte Tallinna kontoris.

Pipedrive’i juhina vastutab Oriola müügi, turunduse, äriarenduse ja uute turgude eest. Senine juht ja kaas-asutaja Timo Rein jätkab presidendi rollis ning juhib toote, arenduse, integratsioonide ja klienditoe funktsioone.

“Pipedrive on kasvanud 70 töötaja ning rohkem kui 10,000 maksva kliendini, ja meie kasv kiireneb. Sellises olukorras on hea mõte, kui kasvu juhib keegi, kes on seda varem teinud,” kommenteeris  Rein. "Steve’il on need kogemused olemas. Ma ise saan oma uues rollis keskenduda nendele asjadele, mis mind enim köidavad - alustades tootest.”

Oriola on 15 aastat töötanud pilvepõhist tarkvara pakkuvates firmades, seehulgas 10 aastat juhtivatel ametikohtadel e-posti teenuseid pakkuvas Constant Contactis. Ta liitus Constant Contactiga varajases faasis, mil firmas oli vähem kui 30 töötajat ning aitas kaasa firma edukale avalikule aktsiaemissioonile (IPO) 2007. aastal. Hiljem oli ta reklaamitehnoloogia pakkuja Crossboard Mobile’i juht ning töötas juhtivatel ametikohtadel turundustarkvara firmades Balihoo ja Brightcove.

Pipedrive on tänaseks kaasanud 4,1 miljoni dollari eest investeeringuid firmadelt Storm Ventures, Rembrandt Venture Partners, TMT Investments (kes on muuhulgas ka Taxify ja VitalFieldsi investor) ja ingel-investoritelt nagu Taavet Hinrikus (Transferwise’i kaas-asutaja) ja Andy McLoughlin (eduka tehnoloogiafirma Huddle asutaja).

Hea teada

Pipedrive  on 2010. aastal asutatud ettevõte, mis pakub müügijuhtimistarkvara väikestele ja keskmise suurusega firmadele. Pipedrive’i kahes kontoris Tallinnas ja Menlo Parkis Kalifornias töötab 70 inimest ning ettevõttel on rohkem kui 10,000 maksvat klienti üle maailma.