Nimekiri 15 idufirmast, kes valiti välja tuhandete seast, avalikustati portaali TechCrunch kaudu. Greenhouse CI võidukäik algas juba eelmisel aastal, kui ettevõtte üks asutajatest, Triin Kask läbis edukalt kaks pitchingu võistlust: novembris Slushil ja detsembris Seedcampi investorite foorumil Londonis.

„Enne meid on olnud Seedcampis näiteks TransferWise ja GrabCAD. Seetõttu on potentsiaal kasvamiseks ja järgnevateks investeeringuteks programmi eduka läbimise järel suur,“ ütles Triin Kask. “Seedcampiga liitumine on meie jaoks oluline samm ja meil on suur rõõm minna edasi TransferWise’i, GrabCADi ja teiste edukate idufirmade jälgedes. Seedcampiga liitumine on eelkõige tunnustus meie tiimile ja kindlasti rõõmustab meie toetajaid ja sõpru,“ lisas Kask.

Eelmise aasta lõpus kaasas Greenhouse CI raha Eesti ingelinvestoritelt, kes on seotud ettevõtetega nagu Fortumo, Mooncascade ja Insly. Kaasatud investeering ning Seedcampi programm aitavad Tartu idufirmal keskenduda arengule ja kasvule.

"Mooncascade alustas investeerimisega alles hiljaaegu ja seetõttu oleme esmalt investeerinud ainult ettevõtmistesse, millest me hästi aru saame. Kuna oleme Greenhouse'i teenust Mooncascade's juba pikalt kasutanud ja see töövahend on aidanud meil produktiivsust tõsta, siis siit ka otsus investeerida just Greenhouse'i. Nuti- ja pihuseadmete valdkond on väga kiirelt arenev ning vajadus selliste heade professionaalsete tööriistade järele aina kasvab. Näeme Greenhouse'is suurt potentsiaali tarkvaraarendusektoris ilma teha." ütles Priit Salumaa.

„Me usume, et on võimalik arendada kõrgema kvaliteediga tarkvara, mis jõuab lõppkasutajateni kiiremini. See on ka põhjus, miks me oma teenusega tahame arendajatele pakkuda kahte olulist nurgakivi tarkvaraarenduses – arenduse kiirust ja kvaliteeti. Meie esimene missioon on aidata äppide arendajatel äppe automaatselt ehitada, testida ja levitada ilma igasuguse inimpanuseta. See ongi äppide „kasvuhoone“, millest sünnib CI ehk püsiv integreerimise teenus,” ütles Greenhouse’i kaasasutaja ja tegevjuht Tauno Talimaa.

Seedcampi programmis on seni osalenud 206 idufirmat, millest 149 on siiani tegusad. Nendest 149st on 12 väljunud edukalt börsile. Seedcamp on viimasel kahel aastal investeerinud 95 idufirmasse ja ebaõnnestunuid on vähem kui 25%. Need näitajad seletavad, miks Seedcamp saab aastas tuhandeid liitumisavaldusi ja miks ka Greenhouse otsustas sinna kandideerida.

Greenhouse CI asutati 2015. aastal Tartus. Firma on loonud platvormi, mis tõhustab mobiiliäpi arendajate tööd nii programmeerimise, testimise kui ka jagamise protsessis. Lisainformatsiooni leiab firma kodulehelt