Uptime on viimastel aastatel oma kohalolekut Norra ja Rootsi turgudel kasvatanud ning Comperioga ühinemine annab neile ettevõtte kinnitusel nendel sihtturgudel tugeva kohaliku esindatuse.

"Tänasest on meie senine otsingukompetents täienenud tunduvalt laiema tarkvaraarenduse võimekusega, mis lubab meil oma kliente teenindada uue potentsiaaliga," lisas Comperio tegevjuht Ole Kristian Villabo.

Comperio Rootsis asuva haru juhi Bo Engreni sõnul annab jõudude ühendamine seotud ettevõtetele hea tõuke edasiseks arenguks ja muidugi on see eriti väärtuslik just kliendibaasile.

Comperio AS on seni keskendunud peamiselt search tehnoloogiale, luues lahendusi organisatsioonidele, kelle jaoks infootsing ja teabe kogumine on kriitilise tähtsusega. Comperio meeskonnad töötavad kahes kontoris Stockholmis ja Oslos. Pakutavate teenuste hulka kuulub muuhulgas inforegistrite, otsingumootorite ja otsingupõhiste veebilehtede loomine.

Uptime OÜ on 1992. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev infotehnoloogia ettevõte. Ettevõttes töötab 80 spetsialisti ja ettevõtte kontorid asuvad Tallinnas ja Tartus ning Skopjes, Makedoonias.