Pakutav 138 ruutmeetrise üldpinnaga objekt on viietoaline ning läbi kahe korruse planeeringuga. Korter asub ajaloolises hoones, mis on kapitaalselt rekonstrueeritud 2000. aastal.


Müügikuulutuses on kirjas, et korteri esimesel korrusel asuvad muuhulgas ka kaminaga elutuba ja köök, mis on omavahel eraldatud akvaariumiga. Teisel korrusel asuvad kolm magamistuba, sanitaarruumid ja garderoob. Seega kokkuvõttes täiesti klassikaline ridaleamuboks.




Küsitava hinna alusel asub teisel kohal 4,5 miljonit krooni maksev ridaelamuboks Harjumaal Laagris, Vanasilla tänaval. Pakutav viietoaline korter on kolmekorruseline ning üldpinda on selles 190,5 ruutmeetrit. Klassikalise planeeringuga ridamajakorteri põrandatel on naturaalne parkett, releega valgustussüsteem ja tsentraalne tolmuimeja. Lisaks veel auru- ja soome saun.


Müügikuulutuse kohaselt on korteris elektriküte, mis on väga ökonoomne ja läbimõeldud, sest ridaelamu on ehitatud Eesti Energia spetsialistidele.




Kolmandal kohal asub 3,99 miljonit krooni maksev korter neljasektsioonilises ridamajas Nõmmel Kivimäe tänaval. 165,7 ruutmeetrise korteris on neli tuba. Hoone välis- ja siseseinad on kergplokist, vahelaed raudbetoonpaneelidest ja katus on kaetud rullmaterjaliga. Majas vesipõrandaküte, mis toimib õhk-vesi soojuspumba baasil.




Odavaim ridaelamuboks asub aga Jõgevamaal Jaama külas. Pakutava korteri üldpind on 75,3 ruutmeetrit ning kahel korrusel on kokku kolm tuba, köök ja sanitaarruumid. Majas on ahiküte ning tehtud sanitaarremont.