Enne tagasiteed pistsid ülemused eesti noortele pihku oma visiitkaardid ja andsid korralduse kohe pärast kooli lõpetamist tagasi tulla ja neile ametlikult tööle asuda, kirjutab Virumaa Teataja.

“Näiteks minu boss hakkas lahinal nutma, kui ma minekuks sättisin,” rääkis Kerli Vaht.
Mis puutub Hispaania toidukultuuri, siis selle mõistega seostavad õpilased järgmisi märksõnu: fritüür, friikartulid, tilluke köök, kitsas, muna.

Imre Aulise spetsialiteediks olid magustoidud. Nii tuli tal päevast päeva koksida mune, sest valdav osa hispaanlaste magustoite koosneb Aulise sõnul just munast ja võist. “Magustoitude hulgast leiab munamaiuste kõrval ka šokolaadist valmistatud hõrgutisi,” rääkis ta.

Hispaanlaste põhiliseks praeks on liha ja friikartulid.