"Mitte keegi pole meile ettekirjutusi teinud. Lähtun ainult oma eetilistest tõekspidamistest. Kindlasti ei müüks ma täna kaupa Venemaale ja Süüriasse. Kapitalil ei ole rahvust, aga ma kindlasti ei taha toetada ebaeetiliselt käituvaid terroriste (sõjapidajaid) ja nendega äri teha," on Kikka veendunud.

Saapavabrikant sõidab varsti Araabia Ühendemiraatidesse. "Abu Dhabis toimub militaarmess,kus olen ka kohtumisi kokku leppinud," ütles Kikka.

Mida, millistes kogustes ja hinnaga sooviksite Abu Dhabis müüa?

"Raske ennustada. Kindlasti ei ole me valmis tegema 250 000 paari saapaid kahe kuuga, nagu oli üks pärimine eelmisel aastal ja kindlasti ei konkureeri me odavate Hiinas toodetud toodetega. Meie eelis on ikkagi kõrge kvaliteet, paindlikkus ka toota väiksemaid partiisid ja kliendi erisoovidele vastavaid tooteid. Hinnast moodustavad 60 protsenti materjalid, mida ostame ainult Saksamaalt ja Itaaliast," lisas Kikka.

Tartu ettevõtja loodab peatselt kaubale saada ka Botswana ja Pakistani klientidega. "Eelnevatel militaarmessidel on nemad meie vastu huvi tundnud ja oleme läbirääkimistes jõudnud kõige kaugemale. Seega loodan,et ehk.. Samas on tõsine eesmärk ka Prantsuse turg," on ülikoolilinna firmajuht lootusrikas.