Infovoldiku vahel on kaks rahakursi kaarti, mille ühel küljel tutvustatakse rahatähe põhilisi turvamärke ja teisel küljel on ümardatud summad kroonides ja eurodes.

Kaks ühesugust kursikaarti töötavad hologrammi põhimõttel ehk kaardil olevad kujundid ja summad muutuvad vastavalt kaardi kallutamisele. Pangakaardi suuruseid kaarte on mugav kaasas kanda ja vajadusel lihtne kasutada abivahendina igapäevastes sularahatehingutes.

Teabevoldikus on lisaks euroraha kujunduse ja turvamärkide tutvustamisele Eesti Panga ja Euroopa Keskpanga presidendi pöördumine, milles juhitakse tähelepanu tähtsamatele praktilistele juhistele euro kasutuselevõtuks. Samuti on tutvustatud veelkord Eesti euromünte.

Otsepostituse viib läbi Eesti Post, kes postitab igasse eraisiku postkasti eestikeelse infovoldiku, kokku on 561 000 adressaati.

Nendes omavalitsustes ja Tallinna linnaosades, kus rahvaastikuregistri järgi on vähemalt pool elanikkonnast muukeelne, postitatakse lisaks venekeelne infovoldik. Venekeelse infovoldiku vahel ei ole lisatud kursikaarte, inimesed saavad selle eestikeelse trükise vahelt.