Salvesti tootejuhi Elen Puusti sõnul on aasta alguses turule toodud Sinepikaste ja Mädarõikakaste tarbijate poolt väga hästi vastu võetud.

„Sinepikaste on parajalt sinepise maitsega majoneesitüüpi kaste, mille konsistentsis on tunda mõnusalt krõmpsuvaid terveid sinepiseemneid ning mis meeldib oma maheda maitse tõttu ka kõigile neile, kes tavaliselt sinepi teravat maitset pelgavad,“ kinnitas Elen Puust.

Tugeva mädarõikamaitse ja paksu konsistentsiga majoneestüüpi Mädarõikakaste, sisaldab 20% purustatud mädarõigast. Elen Puusti kinnitusel sobivad nii Sinepikaste kui Mädarõikakaste suurepäraselt lisandiks liha kõrvale aga ka erinevate salatite ning kastmete valmistamiseks. Kokku kuulub Salvesti kastmevalikusse 11 erinevat kastet.

Toiduliidu juhataja Sirje Potisepa sõnul on konkursi „Eesti Parim Toiduaine“ eesmärk tutvustada ja tunnustada uusi eestimaiseid toiduaineid ja nende tootjaid.

„Läbi selle konkursi me väärtustame kodumaise toiduainetööstuse tootearendust ja innovatsiooni ning harime tarbijaid,“ sõnas Potisepp.