Nõukogu esimees Meelis Atonen ütles, et Eesti Posti logistikateenused on selgelt kasvav äri ning täna vaadatakse koduturuna tervet Baltikumi. "Otsus toetab Eesti Posti strateegilisi eesmärke ning näitab selgemat fookust paki- ja kullerteenuste arendamisele. Ansi on selles vallas olnud üks peamisi rahvusvahelise äri käivitajaid ja tegevusplaanide elluviijaid," kommenteeris Atonen logistikavaldkonna senise juhi ettevõtte juhatusse toomist.

Juhatuse esimees Aavo Kärmas ütles, et juba ammu ei ole Eesti Post pelgalt Eestis postiteenuseid pakkuv ettevõte. „Meie koduturg on Baltikum - tänaseks on Eesti Postil nii toimivad pakiautomaatide võrgustik Post24 kui ka kullervõrk üle kolme Balti riigi. Konkurents logistikavallas on aga terav ja suur töö logistikavõrgustiku ja uute teenuste arendamisel on veel ees. Oleme seadnud endale ambitsioonikad eesmärgid: kasvatada järgneva kolme aasta jooksul logistikaäri kaks korda võrreldes tänasega," lisas Eesti Posti juhatuse esimees Aavo Kärmas.

Ansi Arumeel on sündinud 1978. aastal. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli transproditehnika eriala ja kaitsnud magistrikraadid Chalmersi Tehnikaülikoolis Göteborgis (Management of Transportation & Logistics) ning täiendanud end Stockholmi Kõrgemas Majanduskoolis Riias.

Eesti Postis töötab Arumeel 2006. aastast, alates 2007. aastast logistikadivisjoni juhina ja kuulub ühtlasi ka mitme Eesti Posti kontserni tütarettevõtte nõukokku.