Nõukogu kogunes arutama ühtlasi ka korralagedust, mille kohta juhatuse liige Parbo Juchnewitsch väitis varasemalt firma tellitud õigusarvamuses, et tekitatud kahju võib ulatuda 10 miljoni euroni ja pidas seda kahju juhatuse esimehe Ahti Asmanni tegemata tööks.

Nõukogu otsustas siiski juhatusele kadusid mitte ette heita, sest materjalide arvestuses toimunud korralagedus ja arusaamatused leidsid aset enne Asmanni juhi kohale tulekut. "Leidsime, et ei saa pidada süüdlaseks tänast juhatust, kuna segadus algas sisuliselt juba 2007-2008. aastal ning meil ei ole tegelikult algandmeid, mille põhjalt järeldusi teha." Siiski otsustas nõukogu, et juhatusele eelmisel aastal tehtud töö eest preemiat ei maksta, põhjendades seda just segadusega materjaliarvestuses, mitte majandustulemustega. Riigivaraseaduse  kohaselt on võimalik juhatusele maksta preemiat kuni nelja kuupalga ulatuses.

Vare kinnitas, et kontrolli on tõhustatud ja alustanud uue korra alusel "puhtalt lehelt", mis kehtib juba mõnda aega.

Vare ütles, et Juchnewitschi antud hinnang on täiesti ebaadekvaatne, sest tagantjärgi pole võimalik niiviisi kahjusid hinnata. Küll aga kinnitasid Vare sõnul mõlemad juhatuse liikmed, et suudavad omavahel koostööd ja riigifirma juhtimist jätkata.