“Taani on meie radaril olnud juba mõnda aega,” kommenteeris Uptime´i tegevjuht Eero Tohver tehingut, millega on nüüd firmal esindus olemas ka Taanis. “West Soft Developmenti näol leidsimegi endale hea tiimi, kelle väärtused klapivad meie omadega ja oskused aitavad mõlemaid meeskondi vastastikku täiendada.”

Kokku töötab Taani ettevõttes üheksa inimest. Firma oli 2016. ja 2017. aastal Bonnieri gruppi kuuluva Taani majanduslehe Børsen poolt väljakuulutatud nn. gasellettevõte ehk kõige kiiremini kasvavate edukate väikeettevõtete seas.

“Ühiste jõududega saame me kasutada enam ressursse ja teadmisi kui seni, mis on kindlasti väga kasulik ka meie Taani klientidele. Koos Uptime´iga saame me pakkuda oluliselt laiemat tarkvarateenuste valikut ja ette võtta suuremaid projekte,” ütles West Soft Development A/S-i tegevjuht Ronni Madsen.

Taanis on Uptime´i huviks spetsiaaltarkvara arendus klientidele Triangle Region´is, kus ka Taani kontor asub. Samuti aitab Taani firma laiendada oskuste baasi ning annab võimaluse seal kasutada Uptime´i kogemusi rahvusvahelistest projektidest teistes riikides.

Trekantområdet ehk Triangle Region asub Taanis Jüüti poolsaarel ja kaheksal saarel. Ühine tööstuspiirkond hakkas seal tekkima juba 1960ndatel, “majanduskolmnurk” sai oma nime kolme linna - Koldingi, Vejle ja Fredericia majanduskoostööst rohkem kui pool sajandit tagasi.

“Meile on sisenemine Taani turule ja kasvamine selles meie jaoks uues piirkonnas väga oluline,” lisas Eero Tohver, "peame Triangle Region´i Taanis väga tähtsaks kiiresti kasvavaks regiooniks, kus tuleb kohal olla.”

Vejles asuva West Soft Development´i tugevuseks on spetsiaaltarkvara arendamine vastavalt kliendi ärivajadustele, mis on ka Uptime´i peamine eesmärk. Platvormidest on põhjalikud oskused olemas .Net-i, ASP, Javascripti, Java, Oracle´i, mobiilirakenduste ja veebi arenduses. Suuremad kliendid Taanis on näiteks Ramboll, Siemens Wind Power, Kopenhaageni linnavalitsus, Alfix, Dong Energy jt.