Investeeringus osalesid ka USA ärikiirendi Alchemist Accelerator ning ettevõtte senised osanikud, teatas Scoro.

Kaasatud kapitali kasutatakse tootearenduse kiirendamiseks ja uute integratsioonide loomiseks. Ühtlasi plaanitakse suurendada müügi- ja klienditoe võimekust peamistel eksporditurgudel. Ettevõtte peakontor asub Tallinnas, kontorid on ka Londonis, Helsingis, Riias ja Vilniuses.

Scoro on tarkvara, mis võimaldab professionaalsete teenuste firmadel hallata kõiki ettevõtte jaoks olulisi andmeid ühes süsteemis. Scoro muudab efektiivsemaks nii töökorralduse, arvepidamise kui ka müügi ning pakub otsuste tegemiseks vajalikke aruandeid reaalajas.

“On ainult aja küsimus, mil tehisintellekt ja masinõpe muudavad meie praegust töökorraldust kardinaalselt. Enamik ettevõtteid pole aga sellisteks muutusteks kaugeltki valmis, kuna nende olulised andmed on endiselt erinevate failide, meilide ja tarkvarade vahel laiali. Just selle probleemi Scoro lahendabki, pakkudes struktureeritud lähenemist töökorraldusele ja luues aluse tuleviku rakendustele,” kommenteeris Scoro kaasasutaja ja tegevjuht Fred Krieger.

Soome riskikapitalifondi Inventure partner Tuomas Kosonen avaldas heameelt, et juhtivad ettevõtted eelistavad oma äri haldamisel kasutada Scorot. "Kuna Scoro liidestub paljude programmidega, on ettevõtete jaoks Scorost saanud kontrollkeskus, mis muudab firma haldamise oluliselt lihtsamaks ja efektiivsemaks."

"Scoro pakub platvormi, mis aitab ettevõtetel vastu astuda uutele väljakutsetele. Võrreldes teiste ärijuhtimise rakendustega on Scoro saavutused muljetavaldavad ning oleme veendunud, et neil on veel nii mõndagi varuks," lisas ärikiirendi Alchemist asutaja ja partner Ravi Belan.

2013. aastal käivitatud tarkvaraplatvorm Scoro aitab loov- ja professionaalseid teenuseid pakkuvatel firmadel hallata kõiki tööga seotud protsesse ühes süsteemis. Scoro aitab vältida ebaefektiivseid tegevusi, et äri toimiks probleemideta. Scoro võimaluste hulka kuuluvad kalender, töö planeerimine, projektide haldamine ning pakkumiste ja arvete koostamine, samuti detailne aruandlus ning reaalajas tulemusi näitav infotahvel – dashboard.

Scoro klientide seas on ettevõtted nagu Tele2, Grant Thornton, Clear Channel, DPD, Omniva jpt.