Oliver Kruuda näeb oma esmase ülesandena Eesti Toiduainetööstuse Liidu tegevuse aktiivsemaks muutmist ja organisatsiooni liikmete huvide senisest jõulisemat esindamist.

?Toiduainetööstuse ettevõtted on Eestis täna n-ö kahe tule vahel: ühelt poolt survestavad tootjaid toormetarnijad ja teisalt kaubandus. Selles valguses on oluline leida õige tee, mis võimaldaks tootjatel ka edaspidi kasumit teenida. Tegusa erialaliidu abi kulub siinkohal järjest enam ära,? ütles Kruuda.

Seni juhtis Eesti Toiduainetööstuse Liitu AS-i Paulig Baltic tegevdirektor Tiit Nuudi. Toiduainetööstuse liit valis ka uue juhtkogu, kuhu nüüdsest kuuluvad Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees Olle Horm, Liviko nõukogu esimees Enn Kunila, Põltsamaa Felixi juhtaja Anti Orav ja Tallinna Piimatööstuse juhatuse esimees Kadi Lambot.

Eesti Toiduainetööstuse Liit on mittetulundusühing, mis ühendab toiduainete töötlemisega tegelevaid ettevõtjaid ning teisi selle tootmisharuga seotud organisatsioone. Eesti Toiduainetööstuse Liidul on hetkel 28 liiget ? 23 ettevõtet ja 5 erialaliitu.