Karkat Fashioni juhatuse liige Karinee Sildnik ütles BNS-ile, et ettevõte sõlmis frantsiisikokkuleppe Grupo Cortefieliga käesoleva aasta suvel, millest lähtuvalt on Karkat Fashion OÜ kaubamärkide Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield ja Women’secret esindaja Eestis, Läti ja Leedus.

"Karkat Fashioni eesmärk on avada lähiaastatel Eesti parimais kaubanduskeskustes ligi 20 kauplust keskuste kontseptsioonist, suurusest ja külastajatest lähtuvalt sobivaima brändi või brändidega," ütles Sildnik.
"Enamik poodidest on planeeritud kaubanduskeskustesse, aga kindlasti leiab mõne poe keskustest väljaspool asuvatel kaubandustänavatel."

Grupo Cortefieli poed Eestis avatakse 2013. aasta kevadel, mil esimesena avab Tallinnas uksed Women’secreti pesupood, lisas Sildnik.

Grupo Cortefiel plaanib avada Balti riikidesse kokku üle 50 rõivapoe. Esimene Grupo Cortefieli pood Baltikumis avati eelmisel kolmapäeval Riias.

Grupo Cortefiel on Hispaania suuruselt teine rõivajaemüüja, grupil on 1855 kauplust 63 riigis. Eelmise aasta käive oli 954 miljonit eurot.

Karkat Fashion OÜ suurosanik on advokaadibüroole Lentsius & Talts kuuluv Construction Consulting Group OÜ.