Vaid napilt väiksema lugejate arvuga jäi teisele kohale juulikuine Kreeka kriisi blogi 167 979 lugejaga ning kolmandaks ISISe rahastust kajastav lugu 125 757 lugejaga.

ÄRILEHE VIDEO ja FOTOD: Liibanoni miljonäri luksusauto tegi Tallinnas avarii

Avarii Lamborghini

Liibanoni päritolu ärimehele Abdulkarim Saadallah Barakele kuuluv Lamborghini sõitis laupäeval kella 14 ajal Tallinnas Mere puiesteel laternaposti pikali.
Loe edasi...

KREEKA KRIISI BLOGI: Euroala jõudis Kreeka uues abipaketis kokkuleppele

Euroala juhid pidasid öö läbi Brüsselis läbirääkimisi Kreeka uue abipaketi tingimuste üle ja enne kella 10 hommikul jõuti lõpuks kokkuleppele.
Loe edasi...

Šokeeriv analüüs: kust ISIS oma koletutele tegudele rahastust leiab?

Selline terroriorganisatsioon nagu ISIS ei saaks tegutseda, kui neil ei oleks meeletutes kogustes raha. Lisaks sellele, et terroristide ja võitlejate üleval pidamine on kallis, võtab raha ka kalifaat, mille nad on endale vallutanud. Kust ja kuidas nad raha saavad? Kohati on tegu väga jõhkrate meetoditega.
Loe edasi...

„Õnnelik" naine on korduvalt võitnud loto peavõidu. Kuidas ta seda tegi?

loto

Joan Gintherist on Eesti meedias varemgi kirjutatud. Siis, kui naine võitis 2010. aastal oma neljanda loto peavõidu. Siiani ei ole aga kirjutatud sellest, milline oli naise strateegia. Kas ta oli geenius või pettur?
Loe edasi...

Kiri maksuametilt: "Miks parkisite ametiautoga spordiklubi ees?"

Keskerakonna autopark

Tuntud ärimees ja endine korvpallikohtunik Atso Matsalu riputas oma Facebooki seinale maksuametist saadetud kirja näitena riigipoolsest "ajujahist" ametiautode kasutamisele. Avaldame maksuameti kirja ka Ärilehes Matsalu loal.
Loe edasi...

Õudne ja mõtlemapanev vahejuhtum: Miks USA piloot tööandja kohtusse kaebas?

2012. aastal juhtus New Yorgist Las Vegasesse lennanud lennukis intsident, mis sundis meeskonna lennuki alla tooma teisel lennuväljal. Nüüd, kolm päeva pärast Prantsuse Alpides toimunud õnnetust, andis toona lennukis märatsenud piloot sisse hagi oma endise tööandja, lennufirma, vastu, kirjutab Bloomberg.
Loe edasi...

Uuring: surmavam kui vähk ja läheb maailmale aastas maksma 100 triljonit dollarit

Bakterid

Ravimitele allumatud infektsioonid tapavad 2050. aastaks rohkem inimesi kui vähk ning lähevad aastas maksma 100 triljonit dollarit, selgub Briti valitsuse tellitud ning endise tuntud Goldman Sachsi ökonomisti Jim O’Neilli läbiviidud uuringust.
Loe edasi...

PALGATIPP: Vaata, millise töö eest saab Eestis enim palka

euro, raha, münt, rikas, rikkus, jõukas, jõukus, kallis

CV-Online'i hallatav Eesti suurim palgauuringute keskkond Palgad.ee avaldas 50 kõrgeima tasuga positsiooni kuupalgad. Allpool on välja toodud netotöötasud täistööaja puhul ning need sisaldavad lisatasusid.
Loe edasi...

Villa, tenniseväljak, sadamake, pool järve: Allan Kiil elab väga luksuslikku elu

Altkäemaksu kahtlusega täna kuueks kuuks vahistatud Allan Kiil omab väga aukartustäratavat kinnisvara Hiiumaal, Pühalepa vallas. Mehel on seal kokku kuus krunti, mida palistavad nii jõgi kui ka meri. Talle kuulub pool sadamalaiust. Krundil, metsa sees, on näha tenniseväljakut.
Loe edasi...

Miljonärist riigikogulane põhjendab, miks liisis kuluhüvitise eest just Mercedes-Benzi luksusdžiibi

 Arvo Sarapuu, Kersti Sarapuu

Riigikogu liige ja ettevõtja, keskerakondlasest miljonär Kersti Sarapuu räägib, miks liisis riigikokku pääsemise järel suure Mercedese luksusdžiibi.
Loe edasi...

Tuntud e-pood andis sisse pankrotiavalduse

_MG_0055

Ärileheni jõudis mureliku kliendi kiri, kus ta andis teada, et e-kauplus Living.ee jättis talle saatmata tellitud mööbli. Ettevõttelt tulnud vastus oli väga aus - oleme pankrotis, vabandust. Living on varemgi pankrotti läinud ning kaubamärk on käinud käest-kätte nagu kuum kartul. Ehk oleks aeg see domeeninimi saata veebilehtede surnuaiale.
Loe edasi...