Valiku parimatest ettevõtetest tegid programmi mentorid ning partnerid sh esindajad suurettevõtetest nagu Mercedes-Benz, Deutsche Bahn, Airbus, Cisco, TNT, jt.

Bike-ID startis tänavu kevadel Eestis tasuta rattaregistri teenusega pakkudes ka jalgrataste turvamärgistust ning kindlustust uutele ratastele.

Ettevõtte ambitsioon on pakkuda rattaregistri teenust rahvusvaheliselt üle maailma. Rattaomanike paremaks tuvastamiseks toodab ettevõte jalgrataste turvamärgistust, mis koosneb turvakleebisest ning 300-st mikromärgist.

“Hetkel on arendamisel ka uudne kindlustusaplikatsioon, mis võimaldaks nii uuele kui ka kasutatud rattale kindlustuse sõlmimist vaid mõne minutiga,” selgitas ettevõtte tegevjuht Meeri Klausen.

Vähem kui kuu aja pärast algavas Startupbootcamp’i Smart Transport & Energy Class 2015 programmis kohtuvad Bike-ID asutajad enam kui 50 mentoriga, et lihvida ettevõtte ärimudelit, leida vajalikke kontakte, mille toel oma ettevõtmist laiendada ning programmi lõpuks on Bike-ID valmistatud ette ka astumaks üles enam kui 100 investori ees, et esitleda oma ideed laienemiseks vajamineva kapitali kaasamiseks.

“Bike-ID jaoks on kiirendisse pääsemine tohutu tunnustus ja võimalus rahvusvaheliselt areneda. Ainuüksi 3 päeva kestnud finaalvoorus mentorite ja partneritega suheldes saime palju vajalikku tagasisidet ning kontakte, mille pinnalt edasi töötada.” selgitas Klausen.

Lisaks koolitustele, mentoritele ja kontaktidele annab Startupbootcamp Bike-ID’le ka 15 000 euro suuruse rahastuse ning programmi partnerid (nagu Google, Amazon, Paypal jt) 450 000 euro väärtuses krediiti ettevõtte teenuste arendamiseks.