Seminar keskendub kinnisvaraturu põhjastaadiumist väljumisele ning uute võimaluste nägemisele.


EKFLi tegevdirektor Tõnis Rüütel ütles, et nüüdseks on kõik turuosalised tõdemas põhjapunkti ning juba oodatakse sõnumeid- kuidas edasi?


Teemad:


Targalt talitades põhjast välja – Sander Klaos, Nordea Panga analüüsi osakonna juhataja ja Loit Linnupõld, Nordea Panga tootejuhtimise osakonna juhataja.


Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab! – Andres Pärloja, AS Koger&Partnerid juhataja.


Äripindade üürilepingute ülesütlemise, muutmise ja sõlmimise praktika MASU tingimustes – Kaido Loor, Sorainen Advokaadibüroo partner.


Võlgnike õigused ja võimalused tagatiste realiseerimisel ning sundmüügil – Leho Pihkva, Sorainen Advokaadibüroo advokaat.


Ettevõttesiseste ressursside kasutamine turundustegevuses ehk ise ja ...odavamalt – Jüri Peetson, Turundusagentuuri Goldberg, Ivanov ja Tamm loovjuht.


Tõnis Rüüteli sõnul keskenduvad kõik sõnavõtud sellele, kuidas peale MASU oma endine hiilgus taastada, seda nii läbi leidlikkuse, enda õiguste eest seismise kui ka kokkuhoiu. „Selle pühendusmärgiks sai ka seminar ametlikuks nimeks MASU ja Kinnisvarasektor,“ lausus Rüütel.


Rüütel lisas, et ehkki seminar on eelkõige mõeldud kinnisvarasektoriga seotud inimestele, on teretulnud ka kõik teised majandushuvilised, kes vaiksel pärastlõunal arvamusliidrite sõnavõtte kuulata soovivad.


Täpsemat informatsiooni saab telefonil 641 1516 ja e-posti aadressil ekfl@ekfl.ee.