Praegu Ain Soormi ainuomandis oleva osaühingu Tarva Konsultatsioonid asutasid isa ja poeg koos 2001. aasta mais ehk veidi vähem kui pool aastat pärast seda, kui Teet Soormist oli saanud Ekseko juhatuse esimees.

Teet lahkus küll Tarva Konsultatsioonide juhatusest ja omanikeringist 2003. aastal, kuid tegu on sõna otseses mõttes kõige ehtsama perefirmaga. Seda näitab seegi, et Tarva Konsultatsioonide juhatusse on eri aegadel kuulunud ka Teedu abikaasa ja õde.

Sealiha saamiseks on Ekseko sõlminud pikaajalised lepingud nn partnerfarmidega, kes saavad Ekseko käest põrsaid, kes pärast vajaliku nuumakaalu kogumist tagasi Eksekosse või siis otse Rakvere Lihakombinaati saadetakse. Ning ilmselt juba enam kui pooled Ekseko partnerfarmid on läbi omandisuhete seotud just nimelt Tarva Konsultatsioonidega.

Ekseko partnerite seas on näiteks Lõpe seafarm (kuulub osaühingule Lõpe Agro, kus Tarva Konsultatsioonide osalus on 22,5%), Rõstla, Aidu, Piiskopi ja Nurme seafarm (kuuluvad kõik Saimre Seakasvatuse osaühingule, kus Tarva Konsultatsioonidel on 33,33% osalus) ning Põlva seafarmid (omanikuks osaühing Saimre Agro Grupp, kus Tarva
Konsultatsioonidel on 20% osalus).

Nii et Teet Soormi juhitud Ekseko ja Ain Soormi valdusfirma osaluses tegutsevate seafarmide vahel liigub aastas kümneid tuhandeid põrsaid ja nuumsigu.

Muide, Lõpe Agro omandis on ka Koonga kanafarm, mis toodab haudemune ASile Tallegg, kus Teet Soorm samuti juhatuse esimehena ametis on.

Alates aprillist on Peeter Raidla Delfi Majanduse kaasautor.