Jobbatical on uus Eestis sündinud startup eesmärgiga viia kokku rahvusvahelisi tööpakkumisi reisialtite tööotsijatega tehnoloogia ja äri valdkonnas, teatas ettevõte börsile.

Maailma nimekaimad tehnoloogiameedia väljaanded on Jobbaticali kirjeldanud kui teenäitajat tuleviku tööturule. Augustis nimetas tuntud USA uuringufirma CB Insights Jobbaticali üheks maailma kõige mõjukamaks personaliotsingu tehnoloogia ettevõtteks.

Vähem kui aasta eest käima läinud platvorm kasvab kiirelt ning alates aprillist on kasutajaskond kasvanud üle kümne korra. Jobbaticali kaudu otsib rahvusvahelisi tööotsi üle 15 000 inimese ning kasutajad on ennekõike USAst, Brasiiliast ning erinevatest Euroopa riikidest.

“Tunneme Jobbaticali asutajat Karoli Hindriksit juba aastaid ning kohe esimesel korral, kui uuest ideest kuulsime, hakkas see meile meeldima”, sõnas Ekspress Grupi juhatuse esimees Gunnar Kobin.

“Meil on hea meel, et saame olla osalised projektis, millel on potentsiaali saada järgmiseks Eestist pärit edulooks," lisas ta.