Viimased kümme aastat pangadussektoris töötanud Madissoo on hetkel viimane täiendus elektrimüügiettevõtte Elektrum Eesti meeskonnas, teatas ettevõte.

Aastaid Danske Bank Eesti (varasem Sampo Pank) müügidirektorina tegutsenud Madissoo nendib, et otsis uusi väljakutseid ning energiasektor on praegu ilmselt põnevaim valdkond, kus oma kogemusi proovile panna.

„Otsustasin väljakutse vastu võtta, kuna leian, et tegemist on äärmiselt põneva sektoriga. Kindlasti mängis rolli ka see, et Elektrum Eesti puhul on tegemist elektrimüüjaga, kes ei tegele ainult elektrienergia vahendamisega, vaid millel on ka reaalne tootmistugi,” selgitas Madissoo.

Elektrum Eesti turu juhi Raivo Videviku sõnul on Madissoo näol tegemist tugeva professionaaliga, kelle kogemustepagasit müügijuhina hinnatakse kõrgelt.

„Oleme oma kliendibaasi stabiilselt kogu aasta vältel kasvatanud ning usun siiralt, et uued täiendused Elektrumi meeskonnas viivad meid kiiremini meie eesmärkide suunas, milleks on lähiaastatel saavutada Eesti avatud elektriturul 20%-line turuosa. Andres Madissoo tulek lisab meie meeskonnale kindlasti professionaalsust ja vajalikke teadmisi, arvestades, et ka tema varasem tööpõld oli vägagi konkurentsitihe,“ lausus Videvik.

Madissool on majanduskraad Tartu Ülikoolist. Tema ülesandeks Elektrumis on müügiosakonna igapäevane juhtimine ning müügistrateegiate väljatöötamine nii äri- kui erakliendisektoris.