Eestikeelsetest kanalitest on võimalik kuulata Raadio 2-te, Vikerraadiot, Klassikaraadiot, Power Hit Radiot ja Star FM-i. Samuti on avatud venekeelsed raadiod Raadio 4 ja Sky Radio, teatas Elion.

Rohkem kui 50 digitaalset raadiokanalit on koos telekanalitega osa Elioni DigiTV põhipaketist. Tegemist on ööpäevaringselt töötavate valdavalt reklaamivabade raadiokanalitega. Muusikat leiab igale maitsele - klassikast ja kantrist džässi, roki ning latiinoni.

Elioni Kodulahendus DigiTV-ga kliendid saavad raadiojaamu kuulata valides DigiTV menüüst valiku „Digiraadiod”. Menüüs on teiste muusikaraadiote seas omaette žanritena välja toodud "eestikeelsed raadiod" ja "venekeelsed raadiod". Kaabel DigiTV klientidele ilmuvad kohalikud raadioprogrammid ühtsesse loetellu muusikaraadiote nimistu algusesse.

Elioni DigiTV leviala katab täna peaaegu kõik Eesti linnad ja umbes 100 suuremat asulat. Selle aasta lõpuks muutub DigiTV kättesaadavaks umbes 90% eestimaalastest. Suurima uuendusena toob Elion kevadel DigiTV klientideni kaugvideolaenutuse teenuse, mis võimaldav tellida filmi vaatamiseks mõne puldilevajutusega ning kodust lahkumata.