Teaduse ja kultuuri teemapaketti lisandus uus telekanal Star!. Alates 2. jaanuarist asendatakse DigiTV põhipaketis venekeelne telekanal 3+ kanaliga REN TV. REN TV on venekeelne telekanal, mille vahendusel saab jälgida hulgaliselt huvitavaid ja analüütilisi vestlussaateid, aga ka telemängufilme ning seriaale. Telekanal 3+ on edaspidi nähtav Viasati teemapaketis.

Teiseks lisandub DigiTV põhipaketti telemängufilmide kanal Hallmark, mis vahetab välja kanali NTV Mir. Venekeelne NTV Mir asub edaspidi REN TV asemel Slaavi teemapaketis.

Järgmise  aasta algusest lõpetatakse kogu Eestis kanalite VIVA ja VIVA+ edastamine. Seoses sellega asendatakse DigiTV põhipaketis VIVA prantsuse muusikakanaliga MCM Top. Muusika teemapaketis saab edaspidi näha VIVA+ asemel MCM Pop-i. Uutest prantsuse muusikakanalitest, mis on üsna sarnased MTV-ga, näeb nii tundide kaupa muusikavideosid kui ka jutusaateid tuntuimate artistidega. 

Detsembris lisandub teemapaketti Teadus ja kultuur uus telekanal Star!. Star! on meelelahutuskanal, mis toob vaatajani paljastavaid dokumentaalfilme, intervjuusid kuumimate staaridega ja otseülekandeid kõige glamuursematelt auhinnatseremooniatelt ning staaridest tulvil üritustelt nagu Golden Globe Awards, the Grammy Awards ja Emmy Awards.