"Minu esimene suur ülesanne saab olema tehnoloogiaorganisatsiooni ülesehitamine ja sealt edasi põhjalik ja pikaajaline töö selle nimel, et viia ka Sonera klientide rahulolu sellisele tasemele nagu see on täna siin Elionis. Helsingi on õnneks lähedal ja ma kavatsen kindlasti ka Eestiga tugevalt koostööd teha," rääkis Reiljan.

"Kalev oli Elionis neli aastat minu meeskonnas ja ma näen, et tal on just need vajalikud kogemused ja omadused, mida siin Soneras praegu hädasti tarvis on," ütles Valdur Laid. "Tema suur pluss on pikaajaline kogemus juhtida suurettevõttes keerulist ja kiiresti muutuvat tehnoloogiavaldkonda kui ühte tervikut. Ma näen, et tal on võime näha tugevat sidet tehnoloogia ja ärijuhtimise vahel ning ta suudab need koos toimima panna" lisas Laid.

Reiljan jätkab 31. märtsini 2014 tööd Elioni tehnoloogiaüksuse juhina, uus tehnoloogiaüksuse juht pole teada.

Elion ja Sonera kuuluvad Teliasonera gruppi, mis tegutseb Põhjamaades ja Baltikumis, Euraasia arenevatel turgudel ning Hispaanias.

Elion teatas 4. veebruaril, et Elioni endine juht Valdur Laid, kes on Soomes kaks aastat juhtinud Teliasonera gruppi kuuluvat Sonera lairiba äriüksust, hakkab alates aprillist juhtima kogu TeliaSonera Soome organisatsiooni.

Ärivaldkondadest lisandub tema senisele vastutusalale ka mobiilside ja muid funktsionaalseid vastutusalasid. Valdur Laidile tehti ettepanek seoses Teliasonera grupi juhtimisloogika ja struktuuri muutusega, millega ühendatakse ühel maal tegutsevate Teliasonera ettevõtete juhtimine üheks tervikuks.