„Kasvav venekeelsete klientide osakaal Elisa kliendibaasis tingis otsuse hakata pakkuma WAP-i keskkonda kasutajate emakeeles, nii nagu on olemas ka Elisa venekeelne koduleht," ütles Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu. "Elisa eestikeelses WAP-i portaalis pakutavate teenuste hulk ja kasutajate arv suureneb iga päevaga, ma näen sama suundumust ka venekeelse WAP-i puhul – mobiilse interneti populaarsus on pidevalt kasvamas nii eesti- kui ka venekeelse elanikkonna hulgas.”

Elisa lisaväärtusteenuste tootejuhi Liisa Lukini sõnul püüab Elisa oma venekeelses mobiiliportaalis pakkuda parimat olemasolevat venekeelset sisu. Pahatihti on mõned vajalikud teenused nagu internetipank või kinoportaal saadaval vaid eestikeelsetena.

„Venekeelse portaali avalehel pakume novosti.etv24.ee uudiseid, mis on ühed kvaliteetsemad kohalikud venekeelsed uudised, samuti on võimalik telefoni laadida Raadio 4 värskeim uudistesaade,” lausus Lukin.

Mobiiliportaalis on olemas venekeelsena Elisa saldo- ja arveinfo, vaadata saab Elisa kõne- ja m-interneti pakettide hindu, samuti on olemas Elisa müügiesinduste asukohad ja lahtioleku ajad.

Meelelahutusvallast sisaldab Elisa venekeelne WAP-i portaal lisaks helinatele, taustapiltidele ja java mängudele (sh ka venekeelsed mängud) muu hulgas ka Elisa koostööpartneri portaal karu.ee poolt pakutavaid ennustusteenuseid nagu horoskoop, kaardimoor, armukalkulaator ja õnnenumber, samuti leiab mitmeid viiteid venekeelsetele suhtluskeskkondadele.