„Noored ja ka täiskasvanud kasutajad on uue suhtlusportaali kiirelt omaks võtnud ning kasutavad hoogsalt võimalust omavahel Plingi kaudu suhelda, aktiivselt saadetakse ka pilte suviste tegevuste ja ürituste kohta ning vaadatakse, kus sõbrad parasjagu paiknevad,“ sõnas Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu ettevõtte teates.

„Plingi teeb ainulaadseks võimalus saata SMS-e ja MMS-e tasuta telefonist arvutisse ja vastupidi ehk oleme pannud mobiiltelefoni ja Interneti omavahel tasuta suhtlema.“

Plingi keskkonna kaudu on kolme kuuga saadetud rohkem kui miljon SMS-i ja MMS-i. Keskkonnale iseloomuliku positsioneerimise võimalust on kasutanud tuhanded plingijad.

Hiiepuu sõnul on kevadkuudel turule toodud Elisa mikroblogi keskkonda tänaseks ka edasi arendatud. „Juurde on tulnud võimalus portaali saadetud pilte albumina jagada, seda nii MMS-i kui ka interneti teel. Samuti on plingijad ise tänaseks portaali loonud kümneid kogukondi, mis ühendavad erinevaid kasutajaid,“ ütles Andrus Hiiepuu.

Keskkond on avatud kõikidele klientidele üle Eesti ning liituda saavad ka EMT ja Tele2 kliendid. Veebis on kõik Plingiga seotud toimingud kasutajatele tasuta. Mobiili kaudu Plingi saatmine on tasuta Elisa ja ZEN klientidele septembri lõpuni ning sealt edasi on see tasuta ZEN-i klientidele, kes laevad kuu jooksul vähemalt 100 krooni.