„Eesti laste suurte lemmikute hulka kuuluv limonaadisiga Limpa saab nüüd päris oma telefoni, mille puhul pole tegemist pelgalt telefoni korpuse vahetusega. Kui seni on pere kõige nooremad liikmed pidanud oma sõpradele ja vanematele helistamiseks kasutama tihtipeale isa-ema vanu telefone, siis Limpa telefoni näol on tegemist neile eakohast meelelahutust pakkuva kaasaegse sidevahendiga,“ ütles Elisa turundusjuht Triine Casdagli ettevõtte teates.

Joogitootja A. Le Coq turundusjuht Katrin Vernik lausus, et Limpa tegelaskuju on loodud siinsamas Eestis ning mõeldud meie enda lastele. Algselt limonaadiseana tuntud Limpa bränd on praeguseks tuntud paljudes tootekategooriates. „Idee kaubamärgi laienemiseks andis Elisa ja kuna kõik tore ja lõbus seostub nii Limonaadi kui Limpaga, siis haarasime vaimustunult mõttest kinni. Limpa telefoni puhul on tegemist teistmoodi ja „elava” telefoniga,“ lisas Katrin Vernik.

Triine Casdagli sõnul on eritellimuse korras Limpa-näoliseks nii väljast kui seest tehtud Sony Ericssoni mudeli Z320i. Telefonikarbi ümbrisel on Limpa, karbis on kaasas Limpa ripats, telefonil on vahetatud korpus, telefonis on lisaks telefoni tavaseadistustele ette seadistud Limpa-teemalised tausta-, pimendus- ja MMS pilt ning helin. Iga telefoniostja saab kingiks kaasa ühe Limpa limonaadi.