Eisha koos õe ja emaga olid Jaddahi linna tänavatel tuntud näod. Nad „töötasid" koos ning õhtul panid ka saadud noosi kokku. Seda kogunes aastate jooksul kenakesti. Ema ja õe surma järel jäi kogutud summat haldama Eisha. 90ndate lõpus tegi naine targa liigutuse, ta paigutas suure osa kogutud rahast kulda. Tol ajal oli kulla hind väga madal, seega hakkas Eisha varandus kenasti kasvama.

100-aastane Eisha suri eelmisel nädalal. Tema perekonnatuttav avalikustas aga Eisha saladuse, nimelt oli kerjus tegelikult miljonär. Tema hinge taga olid kullakangid, juveelid ning isegi kinnisvara. See „kodutu" inimene oli nelja kortermaja omanik. Võib kõlada uskumatult, kuid vahel kerjas ta just nende majade ees, mille omanik ta oli. Naise heatahtlikust näitas aga see, et paljud neis kortermajades elavad pered olid ise kunagi olnud kodutud ning nad ei pea elu lõpuni korteri kasutamise eest sentigi maksma.

Eisha varandus küündis pisut üle miljoni dollari. Ehkki ta oli miljonär ei lõpetanud ta kunagi kerjamist. Ta tegeles sellega surmani. Kui tema sõber küsis Eishalt, et miks too endiselt kerjamisega tegeleb, vastas ta: „Ma valmistun halbadeks aegadeks."