Makko sõnul on neil Volta Loftidesse korteri ostnutega hea ja „proaktiivne suhtlus".

„Suhtlus on olnud eelkõige meie poolt proaktiivne, hoidmaks kliente kursis asjade käiguga ning kinnitamaks, et meie eesmärk on projekti tähtaegne ja kvaliteetne valmimine. Hoonete taastamine, rekonstrueerimine ja ka restaureerimine on läbi aegade olnud Endoveri põhikompetents ja tunneme end selles kindlalt. Kaasatud on ka riiklikult tunnustatud eksperdid," rääkis Makko.

Tema sõnul on ostjate tagasiside olnud toetav. „Tunnustatud on meie avatud ja proaktiivset suhtlust. Kinnitame, et meieni ei ole täna jõudnud mitte ühtegi lepingust taganemise soovi," ütles Makko.

Küsimusele, kas hilinemise eest on plaanis ostjatele ka kompensatsiooni maksta või näiteks üürikorteri tasu kinni maksta (on ju inimesed uude koju kolimisega ehk arvestanud) Makko ei vastanud.

Volta Loftide Tööstuse 47d hoone on ühisrahastuse objekt, mis tähendab, et selle ehitamist on rahastanud erainvestorid ja tavainimesed. Kokku on kahes voorus kaasatud üle miljoni euro ning investoreid on kokku veidi üle tuhande. Majas on müümata kümneid kortereid, kuid suur osa on ka müüdud või broneeritud. Endoveri esindaja ütles kohe pärast põlengut, et hoone taastatakse täies ulatuses (suuri kahjustusi said vaid ülemised korrused). Ühisrahastusplatvormi Crowdestate esindaja Loit Linnupõld rahustas aga investoreid, et need saavad oma raha kindlasti tagasi ning lubatud intressi ka.

Hea lugeja! Kui oled kõnealusesse majja korteri ostnud, siis kas hindad samuti arendajapoolset suhtlust heaks ja proaktiivseks? Anna meile teada aadressil uudised@arileht.ee