Kesklinna, Stockmani kaubamaja juurde jäävale kolmele krundile: Lennuki 22, 24, 26 (3125 ruutmeetrile) on kavandatud 40 korruseline pilvelõhkuja, mille tarvis ostis kinnisavara Endel Siffi firma OÜ Primos.

Lennuki 22 kinnistu kuulub Eesti Luteri kirikule ja varemalt on juttu olnud, et pilvelõhkujat sooviks ehitada just kirik. Möödunud sügisel ostis Primos kõrvalasuva 26 maja ja aprilli algul kui saadi 80 mln Hansapanga aktsiate müügist algas ülejäänud korterite ost maja 24 elanikelt. Detsembris ostis samast majast kortereid ka OÜ Spenserline, kes samuti müüs oma osa aprillis Primosele.

OÜ Spenserline üks omanikest Vladimir Astašov rääkis Delovõje Vedomostile, et ostis korterid Siffiga mõeldud ühise kinnisvaraprojekti tarvis. Teine Spenserline omanik Ivar Alt aga sõnas, et korterid osteti Siffi firmale edasimüümiseks. Tema sõnul on võimalik, et Siff ei hakka ise kinnisvaraprojekti arendama ja projekti ostab Merko, kellega peab Siff läbirääkimisi. Endel Siff ja Merko ei kommenteerinud ajalehele kinnisvaraprojekti.