Energoremont on eksportinud oma toodangut Soome, Rootsi, Venemaale, Ameerika Ühendriikidesse, Brasiiliasse, Indoneesiasse, Belgiasse, Lõuna-Aafrikasse.

Energoremont loodi eelkõige Narva Elektrijaamades olevate seadmete teenindamiseks, kuid tänaseks on iseseisvunud ettevõttest kasvanud elektriseadmete ja elektrijaamade osade tootja. Energoremondi direktori Rein Ungerti sõnul on ettevõtte lähituleviku põhieesmärgiks maksimaalselt kaasa lüüa Narva Elektrijaamade uute energiaplokkide renoveerimisel, mille huvides on planeeritud suuri investeeringuid uutesse seadmetesse.

Ettevõte valmistab ka mitmesuguseid metalltooteid ja -konstruktsioone ning energiaseadmete osi. Tänu heale kvaliteedile ja huvitavatele tehnilistele lahendustele on Energoremondi klientideks saanud mitmed maailma suurimatest energeetikaseadmete tootjatest. Peamisteks tellijateks on sel aastal olnud Foster Wheeler Energia OY, Alstom Power Finland OY, ABB Automation Systems AB, Alstom Power Inc. Olulisemateks toodeteks on elektrifiltrid ja mitmed osad elektrijaamadele.

Energoremondi tootmisbaasid asuvad Narvas ja ettevõte annab olulise osa Narva linna tööhõivest. Ettevõttes töötab 595 inimest. 01.aprillist 2000.a. tegutseb Energoremont iseseisva ettevõttena. Ettevõtte majandusaasta algab 01.aprillil ja lõpeb 31.märtsil. Energoremondi kõigi aktsiate omanik on Eesti Energia.